Wêdakakêna putih Zinc oksida

Wêdakakêna putih Zinc oksida

Wêdakakêna putih Zinc oksida (ZnO), umume diarani putih seng, minangka oksida seng. Materi semikonduktor sing dibentuk kanthi kombinasiâ… ¡B unsur Zn lan unsur VI O. Formula molekul yaiku ZnO. Kesenjangan band ing suhu ruangan yaiku 3.2eV, yaiku struktur band tipe transisi langsung. Meh larut ing banyu, larut ing asam lan alkali kuat. Wêdakakêna putih Zinc oksida minangka aditif kimia sing umume digunakake, sing umume digunakake ing produksi plastik, produk silikat, karet sintetis, pelumas, cat, salep, perekat, panganan, batere, tahan api lan produk liyane.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Wêdakakêna putih Zinc oksida

Whitepowder of Zinc oxide (ZnO), umume dikenal minangka seng putih, minangka oksida seng. Bahan semikonduktor sing dibentuk kanthi kombinasi unsur… ¡B unsur Zn lan unsur VI O. Formula molekul yaiku ZnO. Celah pita ing suhu ruangan yaiku 3.2eV, yaiku bandstruktur tipe transisi langsung. Meh larut ing banyu, larut ing asam lan alkali kuat. Whitepowder of Zinc oxide minangka bahan kimia tambahan sing umume digunakake, sing akeh digunakake ing produksi plastik, produk silikat, karet sintetis, pelumas, cat, salep, adesif, panganan, baterai, tahan api lan produk liyane.

Jeneng produk

Seng oksida

Molekul rumus

ZnO

CAS NO

1314-13-2

EINECS NO

215-222-5

Kapadhetan

5,606g / cm3

Bobot molekul

81.38

Titik lebur

1975â „ƒ

Titik didih:

2360ºC

Kasucian

0.99

Konten zat aktif

0.997

KODE H.S

2817001000

Penampilan

Bubuk putih utawa kristal


Aplikasi bubuk putih saka seng oksida kanggo obat lan kesehatan

l Powder putih seng seng duwe fungsi deodorisasi lan antibakteri, mula ditambahake kain katun, karet, kemasan panganan, lsp.

l bubuk putih saka seng oksida sing ditambahake ing panganan ora mung duwe efek antiseptik tartamtu, nanging uga sumber seng penting kanggo awak manungsa kanggo nambah seng;

l bubuk putih saka seng oksida digunakake kanggo nambah kesehatan kulit, kayata bubuk bayi, rashointment popok, krim seng, sampo anti-ketombe lan antiseptik.

l Bubuk putih seng seng dicampur karo 0,5% oksida wesi diarani calamine, sing digunakake kanggo nggawe losyen calamine kanggo perawatan penyakit kulit gatal akut. Seng oksida dikatutake dadi bandage olahraga kanggo nyegah olahraga jaringan sing alus.

l Oksida seng bubuk putih duwe kemampuan kuwat kanggo nyedhot sinar ultraviolet kanthi dawa gelombang 280-400nm, mula asring digunakake ing macem-macem produk sunscreen sing ngalami sunburn lan penyakit kulit liyane sing disebabake dening sinar ultraviolet.

l Semen cengkeh andzinc oksida oksida digawe saka bubuk putih seng oksida bisa digunakake minangka bahan pengisi utawa bahan panyegelan rongga.

    

Standar: ã € ŠHG / T4532-2013ã € ‹

Barang

jinis1-1

jinis1-2

jinis2-1

jinis2-1

Seng oksida(Zn0 ngetung minangka materia garing)% â ‰ ¥

99

85

99.8

95

kapitunan nalika garing% ‰ ¤

0.8

0.8

Materi larut banyu% â ‰ ¤

0.2

0.4

0.05

0.4

Mimpin (pbï¼ ‰% â ‰ ¤

0.001

0.001

0.001

0.001

Mercury(Hgï¼ ‰% â ‰ ¤

0.0003

0.0003

0.0003

0.0003

Kadmium (Cdï¼ ‰% â ‰ ¤

0.0003

0.0003

0.0003

0.0003

Arsenik(Arï¼ ‰% â ‰ ¤

0.0003

0.0003

0.0003

0.0003

Ukuran partikel rata-rata SEM / umâ ‰ ¤

80

80

80

lumahing tartamtu(m3 / gï¼ ‰ â ‰ ¥

15

30

40


MST duwe departemen teknis profesional lan departemen pengawasan mutu, laboratorium sing dilengkapi awell, lan dilengkapi peralatan uji coba canggih lan pusat layanan pelanggan sawise-sales; perusahaan komprehensif sing didedikake kanggo riset lan pangembangan, produksi, penjualan lan layanan bahan kimia.Enterprise; tundhuk ing riset lan aplikasi ilmu pengetahuan lan teknologi minangka dhasar, kanggo nglindhungi perlindungan lingkungan sosial minangka tanggung jawabe dhewe, lan dadi tujuane pelanggan. Wêdakakêna putih seng seng diprodhuksi dening MST umume digunakake ing macem-macem bidang.

Panas Tags: Wêdakakêna putih Seng oksida, Produsen, Pemasok, Pabrik, Cina, Grosir, Tuku, Rega

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.