Pangobatan permukaan oksida seng
  • Pangobatan permukaan oksida seng - 0 Pangobatan permukaan oksida seng - 0
  • Pangobatan permukaan oksida seng - 1 Pangobatan permukaan oksida seng - 1
  • Pangobatan permukaan oksida seng - 2 Pangobatan permukaan oksida seng - 2
  • Pangobatan permukaan oksida seng - 3 Pangobatan permukaan oksida seng - 3
  • Pangobatan permukaan oksida seng - 4 Pangobatan permukaan oksida seng - 4

Pangobatan permukaan oksida seng

Minggu kepungkur, ana pelanggan saka Jepang sing ngirim priksaan babagan seng oksida, konten email ditampilake kaya ing ngisor iki. Aku arep takon liyane ing ngisor iki. ム»Ukuran gandum saka seng oksida. (μmï¼ ‰ ム»Rega tuku ing Jepang. (prakiraan) ム»Nganggo utawa tanpa ngobati permukaan pari-parian. Ing artikel pungkasan, aku nerangake pitakon pisanan babagan ukuran biji-bijian oksida seng. Dina iki aku bakal ngenalake pitakon kaping telu, perawatan permukaan seng oksida.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pangobatan permukaan oksida seng

Informasi seng oksida:

Jeneng produk : Seng oksida

Formula molekul: ZnO

CAS NO:1314-13-2

EINECS NO: 215-222-5

Kapadhetan: 5,606g / cm3

Bobot molekul: 81.38

Babagan perawatan permukaan informasi oksida seng.





Minggu kepungkur, ana pelanggan saka Jepang sing ngirim priksaan babagan seng oksida, konten email ditampilake kaya ing ngisor iki.

Aku arep takon liyane ing ngisor iki.

Ukuran biji-bijian oksida seng. (μm

Rega tuku ing Jepang. (Prakiraan)

Nganggo utawa tanpa ngobati permukaan pari-parian.

Ing artikel pungkasan, aku nerangake pitakon pisanan babagan ukuran biji-bijian oksida seng. Dina iki aku bakal ngenalake pitakon kaping telu, perawatan permukaan seng oksida.

Ing laboratorium, aku takon marang insinyur, Seng oksida iku bubuk putih, kenapa pelanggan njaluk kita â € œ nganggo utawa tanpa nambani permukaan gandum .â €

Pak Chang, insinyur kita ngandhani, sawetara pabrik tuku seng oksida, kanggo nglindhungi lingkungan, dheweke bakal njaluk kita nambah proses, nggawe bubuk nganti gandum, banjur nalika nggunakake oksida seng, mesthine ngindhari polusi bledug.

I asked our engineer, could we do the surface treatment of zinc oxide ? Mr. Chang said, of course, we could do it. Pangobatan permukaan oksida seng is easy in our factory. If our customer needed, we did it well.

Nanging Mr.Chang ngelingake pitakon liyane, sajrone transportasi, gandum bakal dadi luwih cilik tinimbang momotan, sing bakal dingerteni.

Ing ngisor iki minangka spesifikasi oksida seng ing pabrik kita. Lumrahé

Ing ngisor iki minangka spesifikasi seng oksida sing diprodhuksi dening pabrik, sing mung minangka spesifikasi produk sing paling umum. Yen pelanggan duwe syarat khusus kanggo produk, kayata ukuran partikel, konten timbal, lsp., Kita bisa ngatur.


Barang

Jinis1

Jinis2

Jinis3

Seng oksida(Zn0 ngetung minangka materia garing)% â ‰ ¥

99.7

99.7

99.5

Kandungan logam garing)% â ‰ ¤

ora ana

ora ana

0.008

Materi sing ora larut ing Hci% â ‰ ¤

0.006

0.008

0.03

Kerugian pengapian% â ‰ ¤

0.2

0.2

0.25

Sisa ing saringan (45um)% â ‰ ¤

0.1

0.15

0.2

Materi larut banyu% â ‰ ¤

0.1

0.1

0.15

Materi volatil ing 105â „ƒ% â ‰ ¤

0.3

0.4

0.5

Timbal (pbï¼ ‰% â ‰ ¤

0.008

0.05

0.1

Tembaga (Cu)% â ‰ ¤

0.0002

0.0004

0.0007

Manganese( Mnï¼ ‰%

0.0001

0.0001

0.0003

Kadmium (Cdï¼ ‰%

0.002

0.005

0.01

Wesi (Fe ¼ ‰

0.005

0.01

Panas Tags: Perawatan permukaan oksida seng, Produsen, Pemasok, Pabrik, China, Grosir, Tuku, Rega

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.