Sulfur Green Blue CV
  • Sulfur Green Blue CV - 0 Sulfur Green Blue CV - 0
  • Sulfur Green Blue CV - 1 Sulfur Green Blue CV - 1
  • Sulfur Green Blue CV - 2 Sulfur Green Blue CV - 2
  • Sulfur Green Blue CV - 3 Sulfur Green Blue CV - 3
  • Sulfur Green Blue CV - 4 Sulfur Green Blue CV - 4
  • Sulfur Green Blue CV - 5 Sulfur Green Blue CV - 5

Sulfur Green Blue CV

Sulfur Green Blue CV minangka Bahan Kulit, Bahan Kain Tekstur Biru ijo sulphur umume digunakake kanggo nutupi katun, rami, serat viscose, vinylon lan kain

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Sulfur Green Blue CV

1. Deskripsi Sulfur Green Blue CV:

Jeneng produksi: Sulphur Green Blue CV

Jinis: Pewarna sulphur

C. I. Ora.: Biru Sulfur 15

EINECS: 215-491-9

No CAS.: 1327-69-1

Struktur Molekuler:

 

Katon: Bubuk Biru Jero

Kekuwatan: 100%

Shade: Mirip karo standar

 

Sulphur Green Blue CV factory

 

Jeneng Produk

SulphurGreen Blue CV

Jinis:

Pewarna belerang

C.I. Ora

SulphurBLUE 15

EINECS No.

215-491-9

CAS No.

1327-69-1

Struktur molekul

Penampilan

Wêdakakêna biru tuwa

EINECS No.

215-491-9

Kekuwatan

100%

Teduh

Mirip karo Standar

 

Jeneng liyane:C.I.Sulphur Biru 15; Sulfur Green Blue CV; Asathio BG Ijo Cahya; CV Dycosulphur Sky Blue; Sulfur Sky Blue CV; Sulfur Green Blue CV.


Panggunaan CV SulphurGreen Blue:

Sulfur Green Blue CV minangka Bahan Kulit, Bahan Kain Tekstil

Biru ijo belerang biasane digunakake kanggo nutupi katun, rami, serat viscose, vinylon lan kain


MILESTONE INDUSTRIAL CO., LTD(Singkatan minangkaMST) minangka pabrikan khusus kanggo produksi lan adol produk kimia. Produk utama kalebu Zinc oxide, Sulfanilic acid, Sodium sulfanilate, Sulfur dyes, Direct dyes, Acid dyes, lsp.

MST fokus ing produksi lan penjualan produk kimia luwih saka 30 taun. Wis kerja sama karo Universitas Tsinghua lan entuk asil pinunjul ing produksi lan aplikasi seng oksida.


2. Kemasan & Pangiriman

Rincian Kemasan

Biasane dikemas ing drum serat 25kgs utawa drum besi utawa khusus.

Port of loading: Tianjin Qingdao Shanghai

Wektu Utama: sajrone 15 dina sawise mbayar.

 

3. Kontrol kualitas

Kita mriksa Dept. bakal nyoba barang kiriman saben wektu lan tetep asil tes ing laboratorium.

Teman kerja makmal nggawe inspeksi pewarna meh 20 taun.

Kita kudu njamin kualitas sadurunge dikirim.

 

4. Layanan Kita

1 Sampel gratis, nanging ora kalebu barang.

2 OEM kasedhiya.

3 Pangiriman bakal tepat wektu miturut kebutuhan pelanggan

4 FOB, CIF, EXW ora apa-apa.

5 Masalah kualitas apa wae sing wis siyap diatasi karo pelanggan

 

5. Katalog Pewarna Sulfur

Sampel warna

Jeneng pewarna

C.I.NO (belerang)

 

Sulfur Biru BRN

B-7

 

Sulfur Biru Gelap 3R

B-5

 

Sulfur Sky Blue CV

B-15

 

Sulfur Biru BBF

B-13

 

Pesanggrahan Sulfur LGF

R-14

 

Sulfur Ireng BN

B1-1

 

Sulfur Brill Kuning G

Y-9

 

Sulfur Broen Peteng GD

Br-4

 

Sulfur Bordeaus 3B

R-6

 

Sulfur cahya Kuning GC

Y-2

 

Sulfur cahya Kuning GR

Y-2

 

Sulfur Kuning Coklat 5G

Br-10

 

Sulfur Kuning Coklat 6G

Br-1

 

Sulfur Brill Green G

G-3

 

Sulfur Ijo Cahya G

G-14

 

Kulit Sulfur Ijo 516

 

 

BBK Ijo Zaitun Sulfur

 

 

Sulfur Khaki


Sulphur Green Blue CV factory Sulphur Green Blue CV factory

Sulphur Green Blue CV factory

Panas Tags: Sulfur Green Blue CV, Produsen, Pemasok, Pabrik, Cina, Grosir, Tuku, Rega

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.