Asam Sulfanilik 99% Min.
  • Asam Sulfanilik 99% Min. - 0 Asam Sulfanilik 99% Min. - 0
  • Asam Sulfanilik 99% Min. - 1 Asam Sulfanilik 99% Min. - 1
  • Asam Sulfanilik 99% Min. - 2 Asam Sulfanilik 99% Min. - 2
  • Asam Sulfanilik 99% Min. - 3 Asam Sulfanilik 99% Min. - 3
  • Asam Sulfanilik 99% Min. - 4 Asam Sulfanilik 99% Min. - 4
  • Asam Sulfanilik 99% Min. - 5 Asam Sulfanilik 99% Min. - 5

Asam Sulfanilik 99% Min.

Asam sulfanilat 99% Min. minangka produk sing digunakake kanggo nggawe padhang optik kanggo industri kertas, kayata uyah larut B, padhang optik BG, padhang optik BBU, uyah bukti pewarnaan H, lsp.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Asam Sulfanilik 99% Min.

CAS No. 121-57-3

 

Asam Sulfanilik 99% Min. Technical Data:

Barang

Standar

Gambar

Jeneng produk

Asam sulfanilat

 

CAS NO.

121-57-3

EINECS No.

204-482-5

Bobot molekul:

173.18648

Formula molekul

C6H7NO3S

Struktur molekul

 

 

Asam sulfanilat 99% Min. yaiku bubuk Putih nganti putih putih, sing dadi kristal putih sawise nyerep kelembapan ing udhara, kanthi siji molekul banyu kristal, bakal ilang banyu kristal nalika suhu tekan 100 "ƒ, wiwit bosok lan karbonisasi 300â" ƒ, banyu adhem, larut ing banyu sing umob, ora larut ing etanol, eter lan benzena, duwe keasaman sing jelas, larut ing larutan natrium hidroksida lan larutan natrium karbonat.

Asam Sulfanilik 99% Min. Uses:

1. Asam sulfanilat (SNA) minangka produk sing digunakake ing tatanan padhang optik kanggo industri kertas, kayata uyah larut B, padhang optik BG, BBU padhang optik, uyah bukti pewarna H, lsp.

2. Asam sulfanilat uga minangka penengah pewarna penting, bisa digunakake ing Jeruk asam, Kuning asam kuning 2G, perantara asam kuning coklat 4G, perantara asam GG kuning peteng, GR kuning langsung, K-RN kuning reaktif, K-abang brilian 2G, datish K-DG abang lan K-3R biru, lsp.

3. Asam sulfanilat uga digunakake ing pestisida pertanian kanggo bukti karat gandum.

4. Asam sulfanilat uga minangka perantara ideal kanggo bumbu, pigmen panganan, obat, bahan bangunan, lsp

Asam Sulfanilik 99% Min. Specification:

Barang

Standar

Penampilan

Bubuk Putih

Kasucian

99% mnt

Aniline gratis

0,01% maks

Kelembapan

Maksimal 0,3%

Banyu ora larut

0,1% maks

 

Paket:25 KGS ing plastik lan tas anyaman. Paket akeh, 400kgs, 500kgs, 700kgs lan miturut sarat pelanggan.

Kemampuan pasokan: 2200,00 ton / wulan

Panyimpenan:Asam sulfanilat 99% Min. nduweni stabilitas panyimpenan sing apik banget, bungkus kudu disegel, lan disaranake ing area sing resik, garing lan peteng.

Kauntungan sakaAsam Sulfanilik 99% Min.:

1. Output gedhe lan kualitas stabil, sing bisa njamin pelanggan nggunakake kanthi yakin.

2. Saben batch asam Sulfanilic kudu dipriksa sawise dikemas, lan conto saben batch kudu disimpen ing laboratorium.

3. Pengalaman perdagangan asing sing sugih, produk diekspor menyang Inggris, Jerman, Spanyol, Italia, Turki, Jepang, India, Korea Selatan lan negara liyane

Layanan Kita

1 Sampel gratis, nanging ora kalebu barang.

2 OEM kasedhiya.

3 Pangiriman bakal tepat wektu miturut kebutuhan pelanggan

4 FOB, CIF, EXW ora apa-apa.

5. Ana masalah kualitas sing siyap diatasi karo pelanggan

 

Asam Sulfanilik 99% Min. factory Asam Sulfanilik 99% Min. factory

Asam Sulfanilik 99% Min. factory

Panas Tags: Asam Sulfanilic 99% Min., Produsen, Suplier, Pabrik, China, Grosir, Tuku, Rega

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.