Bubuk karet seng tingkat karet 99,7% bubuk
  • Bubuk karet seng tingkat karet 99,7% bubuk - 0 Bubuk karet seng tingkat karet 99,7% bubuk - 0
  • Bubuk karet seng tingkat karet 99,7% bubuk - 1 Bubuk karet seng tingkat karet 99,7% bubuk - 1
  • Bubuk karet seng tingkat karet 99,7% bubuk - 2 Bubuk karet seng tingkat karet 99,7% bubuk - 2
  • Bubuk karet seng tingkat karet 99,7% bubuk - 3 Bubuk karet seng tingkat karet 99,7% bubuk - 3
  • Bubuk karet seng tingkat karet 99,7% bubuk - 4 Bubuk karet seng tingkat karet 99,7% bubuk - 4

Bubuk karet seng tingkat karet 99,7% bubuk

Seng oksida duwe macem-macem aplikasi, lan asring katon ing urip kita, kayata digunakake ing ban, kaca, keramik, lan pakan. Bubuk seng tingkat karet 99,7% karet minangka bahan kimia karet sing penting banget ing karet, lan muter peran ora bisa diganti ing karet.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Bubuk karet seng tingkat karet 99,7% bubuk

Data dhasar seng oksida:

Seng oksida duwe macem-macem aplikasi, lan asring katon ing sajroning urip, kayata digunakake ing ban, kaca, keramik, lan pakan.

Bubuk seng tingkat karet 99,7% karet minangka bahan kimia karet inrubber sing penting banget, lan duwe peran ora bisa diganti ing karet.

Bubuk tingkat seng karet oksida99,7% tumindak utamane minangka agen aktif (yaiku akselerator tambahan) ing senyawa karet.

Bubuk karet seng tingkat karet 99,7% bubuk specification

Barang

Jinis1

Jinis2

Jinis3

Seng oksida(Zn0 ngetung minangka bahan garing)% â ‰ ¥

99.7

99.7

99.5

Kandungan logam garing)% â ‰ ¤

ora ana

ora ana

0.008

Materi sing ora larut ing Hci% â ‰ ¤

0.006

0.008

0.03

Kerugian pengapian% â ‰ ¤

0.2

0.2

0.25

Sisa ing saringan (45um)% â ‰ ¤

0.1

0.15

0.2

Materi larut banyu% â ‰ ¤

0.1

0.1

0.15

Materi volatil ing 105â „ƒ% â ‰ ¤

0.3

0.4

0.5

Timbal (pbï¼ ‰% â ‰ ¤

0.008

0.05

0.1

Tembaga (Cu)% â ‰ ¤

0.0002

0.0004

0.0007

Manganese( Mnï¼ ‰%

0.0001

0.0001

0.0003

Kadmium (Cdï¼ ‰%

0.002

0.005

0.01

Wesi (Fe ¼ ‰

0.005

0.01

Bubuk karet tingkat karet oksida99,7% sing ditambahi karet bakal bereaksi karo akselerator kanggo mbentuk kompleks uyah seng. Partikel 2n2 + sing ngemot orbitals kosong duwe kemampuan polarisasi sing kuat lan gampang ningkatake retak molekul cincin belerang kanggo ningkatake vulkanisasi karet.

Napa bubuk karet seng tingkat karet oksida99,7% digunakake bebarengan karo asam stearat ing karet? Amarga ing proses pamrosesan karet, molekul karet gradezinc oksida 99.7% bubuk lan karet diisi kanthi positif lan saling nolak karo jinis sing padha. Sampeyan angel disebar ing karet. Yen ditambahake karo asam stearat, sajrone proses nyampur, stearat seng gampang disebar. Munggah

MST fokus ing produksi oksida seng luwih saka 30 taun. Peneliti wis sinau kanggo nambah kualitas seng oksida, kayata nyuda isi timah, tembaga, mangan lan logam liyane ing seng oksida.

MST terus-terusan njelajah panggunaan anyar oksida seng, lan nggawe oksida seng cocok kanggo macem-macem produk, kayata bahan karet seng tingkat karet 99,7%, bahan kimia seng tingkat keramik, kelas seng seng oksida, bahan bakar seng seng bahan bakar, lsp.

Saiki nggunakake kemampuan seng seng kuat kanggo nyerep gelombang, seng oksida bisa digunakake ing bahan sing ora katon.