Bubuk HPMC kelas mortir
  • Bubuk HPMC kelas mortir - 0 Bubuk HPMC kelas mortir - 0
  • Bubuk HPMC kelas mortir - 1 Bubuk HPMC kelas mortir - 1
  • Bubuk HPMC kelas mortir - 2 Bubuk HPMC kelas mortir - 2
  • Bubuk HPMC kelas mortir - 3 Bubuk HPMC kelas mortir - 3
  • Bubuk HPMC kelas mortir - 4 Bubuk HPMC kelas mortir - 4
  • Bubuk HPMC kelas mortir - 5 Bubuk HPMC kelas mortir - 5

Bubuk HPMC kelas mortir

Kajaba iku, amarga ana interaksi antara HPMC kelas Mortar lan sistem semen, iki uga bakal nduwe peran tambahan kanggo ngekstraksi hawa, nyetel retarding, lan ningkatake kekuatan ikatan sing kuat. Kinerja HPMC kelas Mortar sing paling penting ing mortir yaiku retensi banyu.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Bubuk HPMC kelas mortir

Kinerja HPMC kelas mortir ing mortir

HPMC kelas mortir, minangka campuran ether selulosa sing penting ing lesung garing, nduweni fungsi akeh ing mortir.

Jeneng produk:

Hydroxy Propyl Methyl Cellulose (HPMC)

Jeneng liya

Hypromellose

Penake

Bubuk putih

CAS NO.

9004-65-3

EINECS Ora.:

220-971-6

MF:

C12H20O10

Kemurnian:

99%


Fungsi utama HPMC kelas Mortar ing mortar semen yaikupenylametan banyu lan kenthel.

Kajaba iku, amarga ana interaksi antara HPMC kelas Mortar lan sistem semen, iki uga bakal nduwe peran tambahan kanggo ngeterake hawa, setting retarding, lannambah kekuatan ikatan tarik.

Kinerja HPMC kelas Mortar sing paling penting ing mortir yaiku penylametan banyu.