Lapisan bubuk logam
  • Lapisan bubuk logam - 0 Lapisan bubuk logam - 0
  • Lapisan bubuk logam - 1 Lapisan bubuk logam - 1
  • Lapisan bubuk logam - 2 Lapisan bubuk logam - 2
  • Lapisan bubuk logam - 3 Lapisan bubuk logam - 3

Lapisan bubuk logam

Lapisan bubuk logam minangka jinis lapisan anyar, sing beda banget karo lapisan cairan tradisional. Lapisan bubuk logam ngemot partikel logam, kayata bubuk emas tembaga, bubuk aluminium lan sapanunggalane. Seri logam sing diproduksi kanthi tonggak sejarah yaiku lapisan bubuk logam khusus, sing bisa niru macem-macem efek permukaan logam, kayata emas, perak, tembaga, pearlescent, galvanis, stainless steel, lsp. amarga bisa nampilake efek dekorasi sing cerah lan mewah, cocog banget kanggo barang ing njero ruangan lan ruangan kayata perabotan, perhiasan lan mobil.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Lapisan bubuk logam

Lapisan bubuk logam minangka jinis lapisan anyar, sing beda banget karo lapisan cairan tradisional. Lapisan bubuk logam ngemot partikel logam, kayata bubuk emas tembaga, bubuk aluminium lan liya-liyane.

Seri logam sing diproduksi kanthi tonggak sejarah yaiku salah sawijining lapisan bubuk logam khusus, sing bisa niru macem-macem efek permukaan logam, kayata emas, perak, tembaga, pearlescent, galvanis, stainless steel, lsp. efek dekoratif, cocog banget kanggo barang ing njero ruangan lan ruangan kayata prabot, perhiasan lan mobil.

 

Keuntungan lapisan bubuk logam:

Lapisan bubuk logam kurang sithik lan tingkat pemanfaatane meh 100%

Ora ana pamisahan antara lapisan bubuk logam lan bubuk dasar

Wêdakakêna anyar lan bubuk daur ulang bubuk bubuk logam bisa entuk warna meh padha

Ngapikake masalah elektifitas pigmen logam sing kurang apik lan tambahake tingkat muat bubuk lapisan bubuk logam

Pilihan pigmen logam sing akeh. Pigura aluminium, tembaga, seng, stainless steel, piglescent lan logam liyane

 

Cara nutupi lapisan bubuk logam

Ing kasus biasane, pistol semprotan elektrostatik digunakake kanggo nutupi. Amarga lapisan bubuk logam ngemot pigmen logam, pistol semprotan elektrostatik kudu digunakake kanggo njamin sistem sing apik, lan nyetel voltase elektrostatik lan output bubuk sing luwih murah, supaya ora bisa ngobong nalika nyemprot. Fungsi film lapisan kasebut ana gandheng cenenge karo setelan, kualitas utawa merek pistol semprotan. Sawise suwe nyemprot, bisa uga ana akeh bubuk logam sing dikumpulake ing jarum pelepasan pistol semprotan, mula konstruktor diwajibake ngresiki jarum debit kanthi rutin

Panas Tags: Lapisan bubuk logam, Produsen, Pemasok, Pabrik, Cina, Grosir, Tuku, Rega

Tag Produk

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.