Kelas pungkasan cat HPMC
  • Kelas pungkasan cat HPMC - 0 Kelas pungkasan cat HPMC - 0
  • Kelas pungkasan cat HPMC - 1 Kelas pungkasan cat HPMC - 1
  • Kelas pungkasan cat HPMC - 2 Kelas pungkasan cat HPMC - 2
  • Kelas pungkasan cat HPMC - 3 Kelas pungkasan cat HPMC - 3
  • Kelas pungkasan cat HPMC - 4 Kelas pungkasan cat HPMC - 4
  • Kelas pungkasan cat HPMC - 5 Kelas pungkasan cat HPMC - 5

Kelas pungkasan cat HPMC

Napa disaranake dheweke nggunakake HPMC cat cat Lateks, lan viskositas 30.000? Digunakake ing cat lateks, viskositas HPMC cat kelas Lateks yaiku 30.000, amarga nduweni sifat leveling sing apik lan luwih gampang dikontrol para pekerja nalika digunakake.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kelas pungkasan cat HPMC

Bubuk putih HPMCdata dhasar:

Jeneng produk: Hydroxy Propyl Methyl Cellulose (HPMC)

Jeneng liya Hypromellose

Penake Bubuk putih

CAS NO. 9004-65-3

EINECS Ora.: 220-971-6

MF: C12H20O10

Kemurnian: 99%


Pirang-pirang dina sadurunge, aku nampa priksaan saka siji pelanggan, dheweke mung ujar yen dheweke golek bubuk HPMC, nanging ora ngandhani informasi luwih lengkap, ora ana aplikasi, ora ana viskositas, ora ana jumlah.

Aku nemokake jeneng perusahaan ing email, lan liwat google aku nemokake situs web perusahaan, kita ngerti manawa pabrik cat lateks profesional, lan jumlahe akeh banget.

Because they are a factory that produces latex paint, I judged that Kelas pungkasan cat HPMC is more suitable for them, so I recommended a professional Kelas pungkasan cat HPMC to them, with a viscosity of 30,000.

Pelanggan nanggapi kanthi cepet marang kita, banget wareg karo produk sing disaranake, lan ing email iki, dheweke pengin ngerti informasi luwih lengkap, kayata wektu pengiriman, syarat pembayaran, validitas kutipan liyane.

Why did we suggest he use the Kelas pungkasan cat HPMC, and the viscosity is 30,000?

Used in latex paint, the viscosity of Kelas pungkasan cat HPMC is 30,000, because it has good leveling properties and it is easier for workers to control during use.

Spesifikasi bubuk HPMC:

Jeneng produk:

Hydroxy Propyl Methyl Cellulose (HPMC)

Ketegangan lumahing

4225-230

Suhu karbonisasi

225-230 Ì C

Suhu termokromik

190-200 Ì C

Suhu bosok

200 Ì C

Suhu gel ()

50-68 Ì C

Isi hidroksipropil

9.0-12.0

Konten methoxy

24.0-30.0

Isi awu

â ‰ ¤5%

Kandhungan banyu

â ‰ ¤5%

Nilai PH

6.5-8.0

Transmisi entheng

â ‰ ¥ 80

Keputihan

â ‰ ¥ 75

Viskositas

100-200000 bisa disimpen

Fitness

80-100 Dhaptar

 

Milestone has been producing Bubuk putih HPMC for more than 20 years, and 70% of the Bubuk putih HPMC produced is industrial grade Bubuk putih HPMC used in the construction industry.

 

Panas Tags: Bahan cat cat lateks HPMC, Produsen, Pemasok, Pabrik, China, Grosir, Tuku, Rega

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.