bubuk latin kelas seng lateks
  • bubuk latin kelas seng lateks - 0 bubuk latin kelas seng lateks - 0
  • bubuk latin kelas seng lateks - 1 bubuk latin kelas seng lateks - 1
  • bubuk latin kelas seng lateks - 2 bubuk latin kelas seng lateks - 2
  • bubuk latin kelas seng lateks - 3 bubuk latin kelas seng lateks - 3
  • bubuk latin kelas seng lateks - 4 bubuk latin kelas seng lateks - 4

bubuk latin kelas seng lateks

Seng oksida minangka bahan baku kimia sing umum banget, sing asring digunakake ing saben dinane, nanging ora bisa ndeleng tampilan asline seng oksida. Contone, ban mobil sing kita deleng saben dinane, 3% -5% ban mobil kalebu seng tingkat karet, lan keramik sing digunakake uga ngemot seng seng tingkat keramik, malah tabir surya sing digunakake ditambahake. Akeh banget conto bahan kimia kelas seng kosmetik seng, lan oksida seng ana ing endi wae urip kita.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

bubuk latin kelas seng lateks

Seng oksida minangka bahan baku kimia sing umum banget, sing asring digunakake ing saben dinane, nanging ora bisa ndeleng tampilan asline seng oksida. Contone, ban mobil sing kita deleng saben dinane, 3% -5% ban mobil kalebu seng tingkat karet, lan keramik sing digunakake uga ngemot seng seng tingkat keramik, malah tabir surya sing digunakake ditambahake. Akeh banget conto bahan kimia kelas seng kosmetik seng, lan oksida seng ana ing endi wae urip kita.

Milestone Industrial Co., Ltd. mrodhuksi macem-macem biji seng oksida. MST duwe rong pabrik ing China, kanthi kapasitas produksi 180.000 MTS saben taun.

Today we will introduce the product bubuk latin kelas seng lateks. Latex grade zinc oxide powder is most commonly used in latex gloves in daily life.

Latex grade zinc oxide powder is one kinds of grade of zinc oxide, two characteristics of bubuk latin kelas seng lateks are high zinc oxide content and low impurity content.

1. Latex grade zinc oxide powder has a zinc oxide content of 99.8%. Latex grade zinc oxide powder is added with high purity bubuk latin kelas seng lateks. Latex gloves are smoother, more ductile, and have increased tear resistance. It is more convenient and increases the service life of the product.

2. Wêdakakêna seng oksida tingkat lateks duwé kontaminasi sithik, sing njamin kenceng sarung tangan lateks.

The following is the product specification of bubuk latin kelas seng lateks, please refer to it.

Barang

Jinis1

Jinis2

Jinis3

Seng oksida(Zn0 ngetung minangka bahan garing)% â ‰ ¥

99.7

99.7

99.5

Kandungan logam garing)% â ‰ ¤

ora ana

ora ana

0.008

Materi sing ora larut ing Hci% â ‰ ¤

0.006

0.008

0.03

Kerugian pengapian% â ‰ ¤

0.2

0.2

0.25

Sisa ing saringan (45um)% â ‰ ¤

0.1

0.15

0.2

Materi larut banyu% â ‰ ¤

0.1

0.1

0.15

Materi volatil ing 105â „ƒ% â ‰ ¤

0.3

0.4

0.5

Timbal (pbï¼ ‰% â ‰ ¤

0.008

0.05

0.1

Tembaga (Cu)% â ‰ ¤

0.0002

0.0004

0.0007

Manganese( Mnï¼ ‰%

0.0001

0.0001

0.0003

Kadmium (Cdï¼ ‰%

0.002

0.005

0.01

Wesi (Fe ¼ ‰

0.005

0.01

In addition, if customers have other requirements for the specifications of bubuk latin kelas seng lateks, they can send the specifications to us, and we will adjust the process according to customer requirements to meet customer requirements.

Panas Tags: bubuk latin kelas seng lateks, Produsen, Pemasok, Pabrik, China, Grosir, Tuku, Rega

Tag Produk

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.