Wêdakakêna ZnO ora langsung
  • Wêdakakêna ZnO ora langsung - 0 Wêdakakêna ZnO ora langsung - 0
  • Wêdakakêna ZnO ora langsung - 1 Wêdakakêna ZnO ora langsung - 1
  • Wêdakakêna ZnO ora langsung - 2 Wêdakakêna ZnO ora langsung - 2
  • Wêdakakêna ZnO ora langsung - 3 Wêdakakêna ZnO ora langsung - 3
  • Wêdakakêna ZnO ora langsung - 4 Wêdakakêna ZnO ora langsung - 4

Wêdakakêna ZnO ora langsung

Sipat fisik bubuk ZnO ora langsung: Rupa: Bubuk seng oksida ora langsung yaiku sejenis oksida logam, yaiku kristal utawa bubuk hexagonal putih ing suhu ruangan, tanpa ambu, tanpa rasa, tanpa pasir, lan ukuran partikel udakara 0,1-10 mikron. Titik didih (â " ƒ): 2360 Titik peleburan (â „ƒ): 1975 Titik kecelakaan â„ ƒ: 1436Densitas g / cm3: 5.606 Indeks réaktif: nD20 2.008 ~ 2.029 Kelarutan: ora larut ing banyu, kelarutan 29 C ing banyu 1,6 mg / L. Iki larut ing asam lan larutan alkali, banyu amonia lan amonium uyah sing kuat. Stabilitas: stabil Sifat kimia bubuk ZnO Langsung Rumus molekul: Nomer ZnOCAS: 1314-13-2 Nomer EINECS: 215-222-5 Jisim molekul hubungan: 81.3894 (miturut 2010 internasional massa atom)

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Wêdakakêna ZnO ora langsung

Wêdakakêna ZnO ora langsung physical properties

Katon: Wêdakakêna seng oksida ora langsung minangka jinis oksida logam,

yaiku kristal hexagonal putih utawa bubuk ing suhu ruangan, tanpa ambu, tanpa rasa, tanpa pasir, lan ukuran partikel udakara 0,1-10 mikron.

Titik didih(â „ƒ): 2360

Titik lebur(â „ƒ): 1975

Titik sumunarâ „ƒ: 1436

Kapadhetan g / cm3: 5.606

Indeks bias:nD20 2.008 ~ 2.029

Kelarutan:ora larut ing banyu, kelarutan 29 C ing banyu yaiku 1,6 mg / L. Iki larut ing asam lan larutan alkali, banyu amonia lan uyah amonium sing kuwat.

Stabilitas: stabil

Wêdakakêna ZnO ora langsung chemical properties

Formula molekul: ZnO

Nomer CAS: 1314-13-2

EINECS Nomer: 215-222-5

Massa molekul relatif:

81.3894 (miturut massa atom relatif internasional 2010)


Bentenipun antawisipun Powder Zno Ora Langsung lan bubuk directZnO

Ana bubuk directZnO lan bubuk tidak langsungZnO kanggo produksi seng oksida. Bedane bubuk tidak langsungZnO lan bubuk directZnO yaiku bahan lan proses pembuatane beda-beda, mula lapangan aplikasi uga beda.

1. bubuk DirectZno

Bubuk DirectZnO paling akeh nggunakake biji seng, abu seng, lan konsentrasi seng minangka bahan baku, sing dioksidasi lan dipanggang ing suhu dhuwur banjur dikurangi dadi uap seng kanthi nambahake batubara.

Uap seng dioksidasi nganggo udhara panas kanggo entuk bubuk ZnO Langsung. Kemurnian produk saka proses iki kurang, umume antara 75% lan 95%, kanthi isi impure dhuwur utawa kurang.

2. Wêdakakêna ZnO ora langsung

Bahan baku bubuk tidak langsungZnO yaiku ingot seng logam utawa terak seng sing dipikolehi kanthi cara peleburan. Yaiku kristal hexagonal putih utawa bubuk ing suhu kamar kanthi ukuran partikel udakara 0,1-10 mikron. Meh larut ing banyu, larut ing asam lan larutan uyah alkali, amonia lan amonium. Ora ana ambu, tanpa rasa lan tanpa pasir. Dadi kuning nalika digawe panas, lan malih dadi putih sawise adhem, lan sublimat nalika digawe panas dadi 1800 ° C.

Standar: ã € ŠGB / T3185-2016ã € ‹

 

 

 

Barang

Jinis1

Jinis2

Jinis3

Seng oksida(Zn0 ngetung minangka materia garing)% â ‰ ¥

99.7

99.7

99.5

Konten logam Z¼ˆ)% â ‰ ¤

ora ana

ora ana

0.008

Materi sing ora larut ing Hci% â ‰ ¤

0.006

0.008

0.03

Kerugian pengapian% â ‰ ¤

0.2

0.2

0.25

Sisa ing saringan (45um)% â ‰ ¤

0.1

0.15

0.2

Materi larut banyu% â ‰ ¤

0.1

0.1

0.15

Materi volatil ing 105â „ƒ% â ‰ ¤

0.3

0.4

0.5

Timbal (pbï¼ ‰% â ‰ ¤

0.008

0.05

0.1

Tembaga (Cu)% â ‰ ¤

0.0002

0.0004

0.0007

Manganese( Mnï¼ ‰%

0.0001

0.0001

0.0003

Kadmium (Cdï¼ ‰%

0.002

0.005

0.01

Wesi (Fe ¼ ‰

0.005

0.01

Rincian pabrik MST:


Babagan MST: