Kelas Industri HPMC
  • Kelas Industri HPMC - 0 Kelas Industri HPMC - 0
  • Kelas Industri HPMC - 1 Kelas Industri HPMC - 1

Kelas Industri HPMC

Selulosa hidroksipropil metil industri industri HPMC digawe saka katun olahan polimer alami. Sawise alkali, katun sing wis ditapis nggunakake propilena oksida lan metil klorida minangka agen eterifikasi kanggo ngasilake produk non-ion liwat serangkaian reaksi. Ketik selulosa campuran eter. Gelar substitusi umume 1.2 ~ 2.0. Sipat kasebut beda-beda miturut rasio isi methoxy lan konten hidroksipropil.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kelas Industri HPMC

Selulosa hidroksipropil metil industri industri HPMC digawe saka katun olahan naturalpolymer. Sawise alkalisasi, katun sing wis ditapis nggunakake propyleneoxide lan methyl chloride minangka agen etherifying kanggo ngasilake produk non-ion kanthi serangkaian reaksi. Ketik selulosa campuran eter. Gelar substitusi umume 1.2 ~ 2.0. Sipat kasebut beda-beda miturut rasio isi methoxycontent lan hidroksipropil.

Jeneng produk:

Hydroxy PropylMethyl Cellulose (HPMC)

Jeneng liya

Hypromellose

Penake

Bubuk putih

CAS NO.

9004-65-3

EINECS Ora.:

220-971-6

MF:

C12H20O10

Kemurnian:

99%


Kelas industri HPMC minangka bubuk putih, tanpa ambu, tanpa ambu, lan ora beracun, dadi larutan koloid sing jernih utawa rada keruh ing banyu adhem. Iki nduweni ciri kenthel, ikatan, dispersi, emulifikasi, pembentukan film, suspensi, adsorpsi, gelasi, kelembapan retensi lan colloid protektif.

Ketegangan lumahing

4225-230

Isi awu

â ‰ ¤5%

Suhu karbonisasi

225-230 Ì C

Kandhungan banyu

â ‰ ¤5%

Suhu termokromik

190-200 Ì C

Nilai PH

6.5-8.0

Suhu bosok

200 Ì C

Transmisi entheng

â ‰ ¥ 80

Suhu gel (â „ƒ)

50-68 Ì C

Keputihan

â ‰ ¥ 75

Isi hidroksipropil

9.0-12.0

Viskositas

100-200000 bisa diatur

Konten methoxy

24.0-30.0

Fitness

80-100 Dhaptar


Kelas industri HPMC digunakake kanggo bubuk dempul sing tahan banyu ing njero ruangan lan njaba (tempel), adesif, agen caulking, antarmuka antarmuka, lapisan banyu, mortir leveling mandhiri, plester plesteran.

Aplikasi kelas industri HPMC nggambarake:

â 'Kelas industri HPMC utamane ningkatake kinerja retensi banyu konstruksi tembok internal lan eksternal, ningkatake hidrasi lan efisiensi bukaan, nggawe permukaan dempul kebak lan alus, lan efek penebalan nambah adhesi menyang tembok.

â € ¢ Kelas industri HPH bisa nambah keseragaman ing aplikasi, nggawe plester luwih gampang dilapisi, padha wektu nambah kemampuan anti-kendur, lan ningkatake fluiditas lan pumpability.

â ‘¢ Perekat kelas industri HPMC, geland karakteristik liyane nambah efisiensi kerja ing aplikasi.

â 'Kelas industri HPMC duwe waterretention sing dhuwur, ndawakake wektu kerja lesung, lan ngasilake kekuatan mekanik sajrone solidifikasi.

MST duwe departemen teknologi profesional lan departemen pengawasan mutu, laboratorium lengkap, lan dilengkapi peralatan uji coba canggih lan pusat layanan pelanggan sawise-sales. Produk-produk kelas industri HPMC sing diproduksi diekspor menyang Eropa, Amerika Serikat, Asia lan negara liyane, lan duwe Pengakuan lan pujian wondomestic saka pangguna asing.




Panas Tags: Kelas Industri HPMC, Produsen, Pemasok, Pabrik, Cina, Grosir, Tuku, Rega

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.