HPMC Hydroxypropyl methylcellulose
  • HPMC Hydroxypropyl methylcellulose - 0 HPMC Hydroxypropyl methylcellulose - 0
  • HPMC Hydroxypropyl methylcellulose - 1 HPMC Hydroxypropyl methylcellulose - 1
  • HPMC Hydroxypropyl methylcellulose - 2 HPMC Hydroxypropyl methylcellulose - 2

HPMC Hydroxypropyl methylcellulose

HPMC Hydroxypropyl methylcellulose, minangka eter selulosa non-ion, minangka aditif penting ing lesung. Nduweni efek retensi, penebalan, air-entraining lan retarding ing bahan adhedhasar semen. Iki menehi kinerja operasi mortir sing apik banget lan uga mengaruhi produk hidrasi semen. Struktur makroskopik lan mikroskopik duweni pengaruh marang sifat mekanik lesung kasebut.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

HPMC Hydroxypropyl methylcellulose

HPMC Hydroxypropyl methylcellulose, minangka selulosa non-ion, minangka aditif penting ing lesung. Nduweni efek retensi banyu, kenthel, entraining udara lan efek retarding ing bahan adhedhasar semen. Iki menehi kinerja operasi mortir sing apik banget lan uga mengaruhi produk hidrasi semen. Struktur mikroskopik lan mikroskopik duweni pengaruh marang sifat mekanik mortir kasebut.

Jeneng produk:

Hydroxy Propyl Methyl Cellulose (HPMC)

Jeneng liya

Hypromellose

Penake

Bubuk putih

CAS NO.

9004-65-3

EINECS Ora.:

220-971-6

MF:

C12H20O10

Kemurnian:

99%


HPMC Hydroxypropyl methylcellulose akeh banget digunakake ing mortir, kanthi jumlah akeh, minangka agen penahan banyu, agen penebalan lan perekat. HPMC Hydroxypropyl methylcellulose digunakake ing drymortar biasa, mortar insulasi tembok eksternal, mortir leveling mandhiri, bondingmortar ubin, dempul bangunan berperforma tinggi, bubuk dempul internal lan eksternal anti-retak, mortir anti banyu, mortir adhedhasar gypsum, pengisi gabungan lan bahan liyane nduweni peran penting lan duwe pengaruh penting marang kinerja operasional, kinerja stasiun basah, wektu operasional lan metode konstruksi sistem mortir.

Ketegangan lumahing

4225-230

Isi awu

â ‰ ¤5%

Suhu karbonisasi

225-230Ì C

Kandhungan banyu

â ‰ ¤5%

Suhu termokromik

190-200Ì ​​C

Nilai PH

6.5-8.0

Suhu bosok

200Ì C

Transmisi entheng

â ‰ ¥ 80

Suhu gel (â „ƒ)

50-68Ì C

Keputihan

â ‰ ¥ 75

Isi hidroksipropil

9.0-12.0

Viskositas

100-200000 bisa disimpen

Konten methoxy

24.0-30.0

Fitness

80-100 Dhaptar


    

Peran spesifik HPMC Hydroxypropylmethylcellulose ing mortir nggambarake:

1) HPMC Hydroxypropyl methylcellulose nambah adhesi menyang lumahing masonry ing mortir masonry, lan bisa nambah waterretention, saengga kekuwatan lesung bisa ditambah. Nalika samesthine, nambah pelumasan lan plastisitas kanggo nambah kinerja konstruksi. Lance cellulose ether bertulang mortir luwih gampang ditrapake, ditrapake, lan nambah efektivitas biaya.

2) HPMC Hydroxypropyl methylcellulose duweni waterretention sing apik ing pengisi gabungan papan, sing bisa nggedhekake wektu adhem lan nambah efisiensi kerja. Pelumas sing dhuwur, nggawe aplikasi luwih gampang lan luwih gampang. Iki uga bisa nambah resistensi nyusut lan resistensi retak, lan nambah kualitas lumahing. Sanalika, bisa nyedhiyakake campuran sing alus lan seragam, lan nggawe permukaan ikatan luwih kuat.

Milestone Industrial co. ltd wis 20 taun pengalaman produksi lan duwe rong lini produksi profesional kanthi otomatis output 1.000 ton saben wulan. Parameter teknis HPMC Hydroxypropylmethylcellulose stabil, lan viskositas bisa disesuaikan miturut kebutuhan pelanggan, lan umume digunakake ing mortir.


Panas Tags: HPMC Hydroxypropyl methylcellulose, Produsen, Pemasok, Pabrik, Cina, Grosir, Tuku, Rega

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.