Bahan karet seng oksida kemurnian dhuwur
  • Bahan karet seng oksida kemurnian dhuwur - 0 Bahan karet seng oksida kemurnian dhuwur - 0
  • Bahan karet seng oksida kemurnian dhuwur - 1 Bahan karet seng oksida kemurnian dhuwur - 1
  • Bahan karet seng oksida kemurnian dhuwur - 2 Bahan karet seng oksida kemurnian dhuwur - 2
  • Bahan karet seng oksida kemurnian dhuwur - 3 Bahan karet seng oksida kemurnian dhuwur - 3
  • Bahan karet seng oksida kemurnian dhuwur - 4 Bahan karet seng oksida kemurnian dhuwur - 4

Bahan karet seng oksida kemurnian dhuwur

Sifat fisik tingkat karet seng murni karet tingkat dhuwur yaiku ing ngisor iki: Kelas karet seng seng murni kemurnian: Kristal utawa bubuk sistem kristal kristal putih, tanpa ambu, ora beracun, lan kualitas apik. Kapadhetan hubungan: 5,606 Indeks réfraktif: 2.008 -2.009 Titik peleburan: 1975.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Bahan karet seng oksida kemurnian dhuwur

Jeneng produk

Seng oksida

 

CAS NO

1314-13-2

EINECS NO

215-222-5

 

Formula molekul

 

ZnO


Sifat-sifat fisik zinc oksida tingkat purityrubber dhuwur kaya ing ngisor iki:

Bahan karet seng oksida kemurnian dhuwur:

Kristal utawa bubuk sistem kristal enem putih, tanpa ambu, ora beracun, lan kualitas apik.

Kapadhetan relatif: 5,606

Indeks réfraktif: 2.008-2.009

Titik lebur: 1975.

Bahan karet seng seng murni murni bisa larut ing asam, natrium hidroksida, amonium klorida, nanging ora larut ing banyu, etanol lan amonia.

Seng oksida tingkat karet tingkat kemurnian dhuwur minangka oksida amfoterik, sing nyerep karbon dioksida lan banyu ing udara kanggo ngasilake karbonat seng, sing kuning, dadi kuning nalika digawe panas, lan bali dadi putih sawise adhem. Iki ora ngirim sinar ultraviolet lan ora dadi ireng nalika kena hidrogen sulfida.


Bahan karet oksida gradezinc dhuwur sing diproduksi dening MST nduweni kualitas, kegiyatan sing kuat, ukuran partikel seragam, lan dispersibilitas sing apik. Iki duwe kaluwihan ing industri karet ing ngisor iki:

Bahan karet seng oksida kemurnian dhuwur specification:

Barang

Jinis1

Jinis2

Jinis3

Seng oksida(Zn0 ngetung minangka bahan garing)% â ‰ ¥

99.7

99.7

99.5

Kandungan logam garing)% â ‰ ¤

ora ana

ora ana

0.008

Materi sing ora larut ing Hci% â ‰ ¤

0.006

0.008

0.03

Kerugian pengapian% â ‰ ¤

0.2

0.2

0.25

Sisa ing saringan (45um)% â ‰ ¤

0.1

0.15

0.2

Materi larut banyu% â ‰ ¤

0.1

0.1

0.15

Materi volatil ing 105â „ƒ% â ‰ ¤

0.3

0.4

0.5

Timbal (pbï¼ ‰% â ‰ ¤

0.008

0.05

0.1

Tembaga (Cu)% â ‰ ¤

0.0002

0.0004

0.0007

Manganese( Mnï¼ ‰%

0.0001

0.0001

0.0003

Kadmium (Cdï¼ ‰%

0.002

0.005

0.01

Wesi (Fe ¼ ‰

0.005

0.01



  • Bahan karet seng oksida kemurnian dhuwur duwe efek sing apik kanggo nyepetake vulkanisasi ing industri karet, nambah kerapatan silang karet vulkanisasi lan nggawe vulkanisasi luwih tuntas.
  • l Bahan karet seng seng murni kemurnian bisa nambah viskositas bahan kasebut, lan bisa ningkatake adhesi karet, kawat baja, kabel lan bahan kerangka liyane.
  • Bahan karet seng oksida kemurnian dhuwur nduweni sifat mekanik dinamis sing apik, sing bisa nggawe produk karet duwe deformasi sing kurang, kurang ngasilake panas, resistensi nyandhang sing apik, lan resistensi penuaan sing apik.


Oksida seng murni murni sing diproduksi MST saiki ngasilake 180.000 ton saben taun, 50% digunakake ing industri karet.

Kajaba iku, oksida seng murni dhuwur uga digunakake ing pakan, pupuk, cat, kaca, elektronik, magnetik lembut, obat-obatan, kosmetik lan industri liyane.

Zinc oxide kemurnian dhuwur minangka produk kimia sing asring katon ing saben dinane.

MST wis setya nyedhiyakake produk sing berkualitas kanggo pangguna. Pelanggan olèh ngubungi kita.