Murni Lukisan Kelas Seng Oksida
  • Murni Lukisan Kelas Seng Oksida - 0 Murni Lukisan Kelas Seng Oksida - 0
  • Murni Lukisan Kelas Seng Oksida - 1 Murni Lukisan Kelas Seng Oksida - 1
  • Murni Lukisan Kelas Seng Oksida - 2 Murni Lukisan Kelas Seng Oksida - 2
  • Murni Lukisan Kelas Seng Oksida - 3 Murni Lukisan Kelas Seng Oksida - 3
  • Murni Lukisan Kelas Seng Oksida - 4 Murni Lukisan Kelas Seng Oksida - 4
  • Murni Lukisan Kelas Seng Oksida - 5 Murni Lukisan Kelas Seng Oksida - 5
  • Murni Lukisan Kelas Seng Oksida - 6 Murni Lukisan Kelas Seng Oksida - 6

Murni Lukisan Kelas Seng Oksida

Zinc oksida kelas kemurnian dhuwur ditambahake ing lapisan, sing duweni efek panutup sing apik lan bisa digunakake minangka antiseptik

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Murni Lukisan Kelas Seng Oksida


Murni Lukisan Kelas Seng Oksida Basic Data

Jeneng produk:Seng oksida

NO CAS:1314-13-2

EINECS NO:215-222-5

Formula molekul:ZnO

Titik lebur:1975â „ƒ

Kapadhetan:5,606g / cm3

Bobot molekul: 81.38

Werna Eksterior warna:Butiran bubuk putih

Kemurnian: 0.99

KODE H.S: 2817001000



Murni Lukisan Kelas Seng Oksida factoryMurni Lukisan Kelas Seng Oksida factorMurni Lukisan Kelas Seng Oksida factor

Keuntungan nambah seng oksida menyang lapisan

Zinc oksida kelas kemurnian dhuwur ditambahake ing lapisan, sing duweni efek panutup sing apik lan bisa digunakake minangka antiseptik

Bahan kimia seng seng murni lukisan bisa nggawe film lapisan produk luwih fleksibel, luwih kuwat lan ora tahan banyu, saengga bahan kimia kelas seng murni lukisan bisa nyegah karat logam. Nanging ora dicampur karo bahan dasar kanthi asam gratis. Yen dicampur, bakal ngasilake sabun seng liyane, sing nggawe lapisan kasebut kandel lan ora gampang ditrapake.

Kajaba iku, lukisan zinc oksida kelas kemurnian dhuwur digunakake ing lapisan antisorrosif utawa lapisan laut. Iki bisa mbentuk senyawa seng-titanium kandhel, sing bisa nyuda tingkat penetrasi media korosif luwih lanjut menyang bahan kasebut. Utamane, lukisan zinc oksida kelas murni murni nduweni peran anti karat. Lan duwe anti-cetakan lan bisa nyandhang tuwuh jamur mikroba.

Zinc oksida kelas kemurnian sing dhuwur diwenehake deningMTS Chemical bisa nyukupi kabeh sarat lukisan kasebut.

Murni Lukisan Kelas Seng Oksida Parameter

Barang

jinis1

jinis2

jinis3

seng oksida ZnO)% â ‰ ¥

99.7

99.7

99.5

Metalï dryas garing)% â ‰ ¤

ora ana

ora ana

0.008

Materi sing ora larut ing Hci% â ‰ ¤

0.006

0.008

0.03

Kerugian pengapian% â ‰ ¤

0.2

0.2

0.25

Sisa ing saringan (45um)% â ‰ ¤

0.1

0.15

0.2

Materi larut banyu% â ‰ ¤

0.1

0.1

0.15

Materi volatil ing 105â „ƒ% â ‰ ¤

0.3

0.4

0.5

Timbal (pbï¼ ‰% â ‰ ¤

0.008

0.05

0.1

Tembaga (Cu)% â ‰ ¤

0.0002

0.004

0.0007

Manganese( Mnï¼ ‰%

0.0001

0.0001

0.0003

Kadmium (Cdï¼ ‰%

0.002

0.005

0.01

Wesi (Fe ¼ ‰

0.005

0.01


Lukisan seng murni bahan kimia kemurnian bahan kimia MST digawe kanthi cara ora langsung kanthi kemurnian tinggi lan kotoran sedheng. Bisa nyukupi kabeh sarat nggambar, lan njaga kualitas produk pelanggan supaya stabil.


Murni Lukisan Kelas Seng Oksida factor Murni Lukisan Kelas Seng Oksida factor

Murni Lukisan Kelas Seng Oksida factor

Panas Tags: Lukisan Kemurnian Kelas Tinggi Seng Oksida, Produsen, Pemasok, Pabrik, Cina, Grosir, Tuku, Rega

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.