Ukuran gandum saka Seng oksida
  • Ukuran gandum saka Seng oksida - 0 Ukuran gandum saka Seng oksida - 0
  • Ukuran gandum saka Seng oksida - 1 Ukuran gandum saka Seng oksida - 1
  • Ukuran gandum saka Seng oksida - 2 Ukuran gandum saka Seng oksida - 2
  • Ukuran gandum saka Seng oksida - 3 Ukuran gandum saka Seng oksida - 3
  • Ukuran gandum saka Seng oksida - 4 Ukuran gandum saka Seng oksida - 4

Ukuran gandum saka Seng oksida

Kaping pisanan: Ukuran gandum saka seng oksida. Iki minangka faktor sing penting banget kanggo spesifikasi seng oksida. lan amarga pabrik pelanggan ngasilake produk minyak. sing bakal luwih penting. Kapindho: insinyur nyaranake aku ngirim email utawa nelpon pelanggan, lan wenehi ukuran biji-bijian oksida seng marang dheweke, lan yen bisa, pelanggan menehi sarat babagan ukuran Gandum zink oksida. kita bisa ngasilake oksida seng kanggo nyukupi kabutuhane. OEM Ok ing perusahaan kita.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Ukuran gandum saka Seng oksida

Informasi seng oksida:

Jeneng produk : Seng oksida

Formula molekul: ZnO

CAS NO:1314-13-2

EINECS NO: 215-222-5

Bobot molekul: 81.38Kapadhetan: 5,606g / cm3





Dina-dina sadurunge, Salah sawijining pelanggan teka saka Janpan, ngirim email marang kita priksaan babagan oksida seng. Ing ngisor iki minangka isi priksaan.

Aku arep takon liyane ing ngisor iki.

Ukuran biji-bijian oksida seng. (μm

Rega tuku ing Jepang. (Prakiraan)

Nganggo utawa tanpa ngobati permukaan pari-parian.

Ana telung perkara ing priksaan iki. Babagan ukuran Gandum saka oksida seng, aku ora ngerti kanthi cetha. Dadi aku menyang laboratorium kanggo ngobrol karo insinyur kita.

Insinyurku ngrungokake pitakonku, lan dheweke ngandhani sawetara informasi kaya ing ngisor iki.

Pisanan:Ukuran gandum saka seng oksida

Iki minangka faktor sing penting banget kanggo spesifikasi seng oksida. lan amarga pabrik pelanggan ngasilake produk minyak. sing bakal luwih penting.

Kapindho:insinyur nyaranake aku ngirim email utawa nelpon pelanggan, lan wenehake ukuran biji-biji oksida seng, lan yen bisa, pelanggan menehi sarat babagan ukuran Gandum zinc oksida. kita bisa ngasilake oksida seng kanggo nyukupi kabutuhane. OEM Ok ing perusahaan kita.

Kaping telune: Ukuran gandum saka seng oksida. 0,15-0.7μm

Liwat email pelanggan iki. aku ngerti: Produk sing beda-beda duwe syarat sing beda babagan ukuran Gandum zink oksida.

Kaya ing produk Karet, Keramik, Kosmetik, Kaca, Minyak, gandum ukuran seng oksida luwih cilik luwih apik. Nanging ing Arrester Seng Oksida, ukuran Gandum zinc oksida luwih gedhe luwih becik.


Barang

Jinis1

Jinis2

Jinis3

Seng oksida(Zn0 ngetung minangka materia garing)% â ‰ ¥

99.7

99.7

99.5

Kandungan logam garing)% â ‰ ¤

ora ana

ora ana

0.008

Materi sing ora larut ing Hci% â ‰ ¤

0.006

0.008

0.03

Kerugian pengapian% â ‰ ¤

0.2

0.2

0.25

Sisa ing saringan (45um)% â ‰ ¤

0.1

0.15

0.2

Materi larut banyu% â ‰ ¤

0.1

0.1

0.15

Materi volatil ing 105â „ƒ% â ‰ ¤

0.3

0.4

0.5

Timbal (pbï¼ ‰% â ‰ ¤

0.008

0.05

0.1

Tembaga (Cu)% â ‰ ¤

0.0002

0.0004

0.0007

Manganese( Mnï¼ ‰%

0.0001

0.0001

0.0003

Kadmium (Cdï¼ ‰%

0.002

0.005

0.01

Wesi (Fe ¼ ‰

0.005

0.01