Kelas bangunan HPMC
  • Kelas bangunan HPMC - 0 Kelas bangunan HPMC - 0
  • Kelas bangunan HPMC - 1 Kelas bangunan HPMC - 1
  • Kelas bangunan HPMC - 2 Kelas bangunan HPMC - 2
  • Kelas bangunan HPMC - 3 Kelas bangunan HPMC - 3
  • Kelas bangunan HPMC - 4 Kelas bangunan HPMC - 4

Kelas bangunan HPMC

MST ngasilake kelas bangunan HPMC, sing minangka bahan bangunan penting lan duwe peranan penting ing materi bangunan. Kelas bangunan HPMC duwe retensi banyu sing apik: kelas bangunan HPMC bisa nyuda banyu sing diserap kanthi tembok lan duwe retensi banyu sing apik. Ing tangan siji, bisa mesthekake yen semen duwe wektu majemuk sing luwih dawa. Saliyane, iki bisa njamin manawa para pekerja bisa ngikis dempul ing tembok kaping pirang-pirang. Kanggo mesthekake kualitas bangunan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Bangunankelas HPMC

Jeneng produk: Hydroxy Propyl Methyl Cellulose (HPMC)

Jeneng liya: Hypromellose

Penake: Bubuk putih

CAS NO.: 9004-65-3

EINECS Ora.:  220-971-6

MF: C12H20O10

Kemurnian: 99%

Jeneng produk:

Hydroxy Propyl Methyl Cellulose (HPMC)

Ketegangan lumahing

4225-230

Suhu karbonisasi

225-230 Ì C

Suhu termokromik

190-200 Ì C

Suhu bosok

200 Ì C

Suhu gel (â „ƒ)

50-68 Ì C

Isi hidroksipropil

9.0-12.0

Konten methoxy

24.0-30.0

Isi awu

â ‰ ¤5%

Kandhungan banyu

â ‰ ¤5%

Nilai PH

6.5-8.0

Transmisi entheng

â ‰ ¥ 80

Keputihan

â ‰ ¥ 75

Viskositas

100-200000 bisa disimpen

Fitness

80-100 Dhaptar



MST ngasilakebangunankelas HPMC, which is an important bangunan material and plays an important role in bangunan materials.

Bngrancangkelas HPMC has goodwater retention:

bangunan kelas HPMC bisa nyuda banyu sing diserap tembok kanthi signifikan lan duwe penylametan banyu sing apik. Ing tangan siji, bisa mesthekake yen semen duwe wektu majemuk sing luwih dawa. Saliyane, iki bisa njamin manawa para pekerja bisa ngikis dempul ing tembok kaping pirang-pirang. Kanggo mesthekake kualitasbangunan.

Bangunankelas HPMCduwe goodbangunanstabilitas kinerja

Ingbangunankelas HPMC produced by MST can still maintain goodwater retention in high temperature environments, so it is suitable for bangunaning musim panas utawa wilayah sing panas, lan buruh ora prelu kuwatir karo kemajuanebangunan.

Bangunan HPMC kelas bisa nambah permintaan banyu:

Ingbangunankelas HPMC produced by MST significantly increases the water demand of putty materials. On the one hand, it increases the operating time of putty on the wall. On the other hand, it can increase the coating area of putty, reduce the amount of product used, and make the formula more economical.


MST wis ngasilakebangunan kelas HPMC luwih saka 20 taun. Nduweni rong pabrik kanthi kapasitas produksi 1000,00 ton / wulan, sing bisa nyukupi kebutuhan produksi para pelanggan.

Ingbangunankelas HPMC produced by MST can be divided into different grades according to the viscosity to meet the different needs of customers.

Ingbangunan kelas HPC sing diproduksi MST wis didol menyang pirang-pirang negara lan wilayah. Pelanggan olèh ngunjungi lan negosiasi. Nggawe hubungan kooperatif jangka panjang.