Lapisan bubuk Anti Korosif
  • Lapisan bubuk Anti Korosif - 0 Lapisan bubuk Anti Korosif - 0
  • Lapisan bubuk Anti Korosif - 1 Lapisan bubuk Anti Korosif - 1
  • Lapisan bubuk Anti Korosif - 2 Lapisan bubuk Anti Korosif - 2
  • Lapisan bubuk Anti Korosif - 3 Lapisan bubuk Anti Korosif - 3
  • Lapisan bubuk Anti Korosif - 4 Lapisan bubuk Anti Korosif - 4

Lapisan bubuk Anti Korosif

Lapisan bubuk menehi perhatian marang praktis, lan anti karat minangka salah sawijining. Lapisan bubuk anti karat nduweni sifat anti-korosi lan anti-karat sing apik. Lumahing lapisan bubuk anti korosif alus, mengkilap, lan nduweni kemampuan anti-rembesan lan anti karat sing kuwat.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Lapisan bubuk Anti Korosif

Lapisan bubuk luwih akeh digunakake, kita bisa ndeleng aplikasi ing pirang-pirang lapangan, kanthi keluwesan, perlindungan lingkungan lan liya-liyane.

 

Lapisan bubuk menehi perhatian marang praktis, lan anti karat minangka salah sawijining.

Lapisan bubuk anti karat nduweni sifat anti korosi lan anti karat. Lumahing lapisan bubuk anti korosif alus, mengkilap, lan nduweni kemampuan anti-rembesan lan anti karat sing kuwat.

 

1. Composition of Lapisan bubuk Anti Korosif:

Lapisan bubuk anti korosif dilintasi lan ditambani resin epoksi resin fenolik molekul dhuwur sing diimpor lan agen obat, sing nduweni fleksibilitas lan resistensi kimia sing apik.

 

2.Kinerja produk lapisan bubuk anti korosif:


  • Lapisan bubuk anti korosif nduweni kacepetan ngobati cepet lan kegiatan sing dhuwur, lan bisa mari kabeh ing 220-240 â „ƒ / 3-4min
  • Kekuwatan adhesif lapisan bubuk anti korosif apik banget. Sawise nggodhok ing 95 â „ƒ suwene 48 jam, adhesi kelas 1-2. Sifat mekanik lan resistensi korosi lapisan bubuk anti karat apik, sing bisa digunakake ing lapangan anti korosi.
  • Lapisan bubuk anti korosif nduweni keluwesan sing apik ing suhu dhuwur lan suhu sithik, lan penguatan bisa tahan 3 ° bending ing - 30 â 'ƒ ing suhu kurang (astma775a).
  • Lapisan bubuk anti korosif nduweni stabilitas panyimpenan sing apik (5-35 â „ƒ). 5. Perlindhungan lingkungan ijo, ora ana logam abot, selaras karo standar internasional.


Milestone Powder Coatings Co., Ltd. minangka perusahaan pelapis bubuk profesional, Milestone nduweni komitmen kanggo produksi lapisan bubuk lan

layanan kualitas khusus kanggo pasar cat donya. Perusahaan kasebut saiki diakoni minangka produsen bubuk bubuk paling teknis lan profesional ing China

Kita nampani pelanggan kanggo ngunjungi perusahaan lan nggawe hubungan bisnis jangka panjang.

Panas Tags: Lapisan bubuk Anti Korosif, Produsen, Pemasok, Pabrik, Cina, Grosir, Tuku, Rega

Tag Produk

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.