Asam Ireng 210
  • Asam Ireng 210 - 0 Asam Ireng 210 - 0
  • Asam Ireng 210 - 1 Asam Ireng 210 - 1
  • Asam Ireng 210 - 2 Asam Ireng 210 - 2
  • Asam Ireng 210 - 3 Asam Ireng 210 - 3
  • Asam Ireng 210 - 4 Asam Ireng 210 - 4

Asam Ireng 210

Asam ireng 210 minangka pewarna asam umum. Asam ireng 1 minangka pewarna asam lemah. Asam ireng 210 cocog kanggo pewarna sutra, nilon, wol, serat viscose lan kain liyane, utamane kanggo pewarna kulit. Ing ngisor iki yaiku bahan kimia dhasar Asam Ireng 210

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Asam Ireng 210

 

Asam ireng 210 minangka pewarna asam umum.

Asam ireng 1 minangka pewarna asam sing lemah. Asam ireng 210 cocog kanggo pewarna sutra, nilon, wol, serat viscose lan kain liyane, utamane kanggo pewarna kulit.

Following is Asam Ireng 210 basic chemical properties.

 


Product Name: Asam Ireng 210

Jeneng Liyane: Asam Ireng NT, Asam BNG Ireng

Barang: Pewarna Asam

C.Aku .:300285

No CAS.:99576-15-5

Formula:C34H25K2N11O11S3

Bobot molekul:938.021

Strenghth: 180%, utawa kita bisa nguatake kekuwatan minangka syarat panjaga.

 

  1.  Tes produk:kabeh produk kudu diuji sadurunge ninggalake pabrik. Mung sawise lulus tes, dheweke bisa dilebokake ing gudang, lan conto tes kasebut disimpen ing laboratorium.
  2.  Paket: Drum 25kgs / wesi, 25kgs / tas kertas, 25kgs / kothak, Pengemasan batin kudu dikemas ing kanthong plastik lan disegel.
  3.  Label:jeneng produk, nomer batch, tanggal produksi kudu dicantumake ing paket produk, lan label produk kudu ditempelake kanthi kuat.
  4. Transportasi: Asam Ireng 210 should be placed in front during transportation, and upside down is not allowed. Handle with care.
  5. Panyimpenan:Asam ireng 210 kudu disimpen ing panggonan sing garing kanggo nyegah kelembapan lan panas.

Pabrik pabrik ngasilake asam ireng 210, lan uga ngasilakepewarna ireng ing ngisor iki

Asam Ireng 234

Asam Ireng 107

Asam Ireng 194.

Saliyane seri pewarna ireng, pabrik kita uga duwe warna abang, pewarna coklat lan kuning, kayata

Asam Abang 1

Asam Abang 14

Asam Abang 18

Asam Coklat 75

Asam Kuning 2G

Dhaptar produk kaya ing ngisor iki, mangga dipriksa, sapa wae sing sampeyan minat, aja bebas ngubungi kita.


ITEM

WARNA

NAMA DYES

KEKUATAN

C.I.NO

PAKET

SAMPEL

1

 

Asam Oranye II

100%

Jeruk Asam 7

25Kg / DR

2

 

Asam Jeruk 3KL

100%

Asam Jingga 67

25Kg / DR

4

 

ACID Kuning 23

100%

ACID Kuning 23

25Kg / DR

5

 

Asam Kuning 25

100%

Asam Kuning 25

25Kg / DR

7

 

Asam Kuning 42

100%

Asam Kuning 42

25Kg / DR

8

 

Asam Kuning 44

100%

Asam Kuning 44

25Kg / DR

9

 

Asam Kuning 49

100%

Asam Kuning 49

25Kg / DR

10

 

Asam Kuning 59

100%

Asam Kuning 59

25Kg / DR

11

 

Asam Cahaya Kuning G

100%

Asam Kuning 11

25Kg / DR

12

 

Asam Cahaya Kuning 2G

100%

Asam Kuning 17

25Kg / DR

13

 

Asam Kuning MT

100%

Asam Kuning 36

25Kg / DR

14

 

Asam Kuning MT

CONC 150%

Asam Kuning 36

25Kg / DR

15

 

Asam Kuning A4R

200%

Asam Kuning 199

25Kg / DR

16

 

Asam Kuning 4R

200%

Asam Kuning 219

25Kg / DR

17

 

Asam Diunekake DR

100%

Asam Coklat 75

25Kg / DR

18

 

Asam Diunekake SR

100%

Asam Coklat 348

25Kg / DR

19

 

Asam Abang G

100%

Asam Abang 1

25Kg / DR

20

 

Asam Abang B

100%

Asam Abang 14

25Kg / DR

21

 

Asam Abang 3R

100%

Asam Abang 18

25Kg / DR

22

 

RS Red Asam

200%

Asam Abang 114

25Kg / DR

23

 

Asam Abang F-2R

100%

Asam Abang 151

25Kg / DR

24

 

Asam Abang 2BS

200%

Asam Abang 266

25Kg / DR

25

 

Asam Abang N-5BL

200%

Asam Abang 299

25Kg / DR

26

 

Asam Ireng 10B

100%

Asam Ireng 1

25Kg / DR

27

 

Asam Ireng 10B

120%

Asam Ireng 1

25Kg / DR

28

 

Asam Nigrosin

100%

Asam Ireng 2

25Kg / DR

29

 

MB Ireng Asam

200%

Asam Ireng 29

25Kg / DR

30

 

Asam Ireng NT

200%

Asam Ireng 94

25Kg / DR

31

 

Asam Ireng 97

200%

Asam Ireng 97

25Kg / DR

31

 

Asam Ireng L-DN

150%

Asam Ireng 172

25Kg / DR

32

 

Asam Ireng L-DN

150%

Asam Ireng 194

25Kg / DR

33

 

Asam BNG Ireng

180%

Asam Ireng 210

25Kg / DR

 

 

Asam Ireng 234

200%%

Asam Ireng 234

25Kg / DR

34

 

Asam Ireng ATT

100%

Asam Ireng

25Kg / DR

 

Panas Tags: Asam Ireng 210, Produsen, Pemasok, Pabrik, China, Grosir, Tuku, Rega

Tag Produk

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.