Ngarep > Babagan Kita>Babagan Kita

Babagan Kita



Milestone Industrial Co., Ltd. (Singkatan minangka MST) minangka pabrikan profesional sing spesialisasine ing produksi lan penjualan produk kimia. Produk utama kalebuSeng oksida, Asam sulfanilat, Sodium sulfanilate, Pewarna belerang, Pewarna langsung, Pewarna asamlsp.


MST fokus ing produksi lan penjualan produk kimia luwih saka 30 taun. Kita wis kerja sama karo Universitas Tsinghua lan entuk asil pinunjul ing produksi lan aplikasi seng oksida.

Produk kasebut wis didol menyang pirang-pirang negara ing saindenging jagad, kayata Inggris, Jerman, Spanyol, Turki, Italia, Jepang, Korea Selatan, India lan liya-liyane.


MST nduweni sertifikasi otentikasi sistem manajemen mutu ISO 9001, sertifikasi otentikasi sistem manajemen lingkungan ISO 14001. GB / T 45001 Sertifikasi otentikasi sistem keamanan lan kesehatan kerja.

Mbangun mangsa kanthi kawicaksanan, digawe serep dening tim staf sing wicaksana, dilengkapi peralatan teknologi canggih lan apik, lan mekanisme manajemen ilmiah lan inovatif. MST kudu nindakake kerjasama tulus karo mitra ing kabeh lingkaran, nggabungake kapercayan, nggawe harmoni lan saling menang, gabung bebarengan kanggo nggawe masa depan sing wani lan cerah.


Sugeng rawuh sampeyan ngunjungi perusahaan lan ngrembug babagan kerja sama.