Ngarep > Produk > Dye Penengah > Asam Sulfanilik

Asam Sulfanilik

Asam sulfanilat yaiku bubuk putih nganti putih, sing dadi kristal putih sawise nyerep kelembapan ing udhara, kanthi siji molekul banyu kristal, bakal ilang banyu kristal nalika suhu nganti 100 "ƒ, wiwit bosok lan karbonisasi 300â" ƒ, rada larut ing banyu adhem, larut ing banyu sing umob, ora larut ing etanol, eter lan benzena, duwe keasaman sing jelas, larut ing larutan natrium hidroksida lan larutan natrium karbonat.

View as  
 
<1>
{tembung kunci} kasedhiya ing pabrik kita. Minangka pabrikan lan panyedhiya ing China, kita nawakake {kata kunci} canggih kanthi kualitas apik kanggo grosir. Yen sampeyan pengin tuku, hubungi kita kanggo dhaptar rega lan bakal dikirimi kuotasi.