Ngarep > Produk > Seng Oksida > Oksida Seng Magnetik Kelas Cilik

Oksida Seng Magnetik Kelas Cilik

Bahan-bahan oksida seng seng lembut umume digunakake ing industri elektronik kanggo ngasilake inti defleksi lan inti ferit seng-magnesium liyane.

Zinc oxide kelas magnetik empuk duwe macem-macem aplikasi ing komputer, komunikasi transportasi, komunikasi serat optik, EMC, DVD, TV digital, lan perlengkapan lampu anyar.

View as  
 
{tembung kunci} kasedhiya ing pabrik kita. Minangka pabrikan lan panyedhiya ing China, kita nawakake {kata kunci} canggih kanthi kualitas apik kanggo grosir. Yen sampeyan pengin tuku, hubungi kita kanggo dhaptar rega lan bakal dikirimi kuotasi.