Ngarep > Produk > Seng Oksida > Bahan Karet Seng Karet

Bahan Karet Seng Karet

Bahan-bahan oksida seng karet digunakake kanggo produksi ban, kabel, sabuk conveyor, karet, tape, bahan panyegelan karet, lateks lan produk plastik.

Bahan karet seng tingkat karet digunakake minangka akselerator vulkanisasi lan agen penguat ing karet.

Bahan kimia seng kelas karet duwe efek pewarnaan lanbisa digunakake minangka aktivator.

Bahan karet seng seng karet ningkatake vulkanisasi karet, aktivasi lan penguatan, efek anti-penuaan, bisa ngiyatake proses vulkanisasi, nambah resistensi luh saka produk karet.

View as  
 
{tembung kunci} kasedhiya ing pabrik kita. Minangka pabrikan lan panyedhiya ing China, kita nawakake {kata kunci} canggih kanthi kualitas apik kanggo grosir. Yen sampeyan pengin tuku, hubungi kita kanggo dhaptar rega lan bakal dikirimi kuotasi.