Ngarep > Produk > Dyestuff > Pewarna Langsung

Pewarna Langsung

Pewarna langsung yaiku pewarna sing bisa digawe panas lan digodhog ing media asam netral lan lemah tanpa dibantu mordants

Pewarna langsung diklasifikasikake miturut aplikasine: ana pewarna langsung umum, pewarna cahya langsung lan pewarna azo langsung. R pewarna langsung R minangka pewarna langsung sing umum.

View as  
 
{tembung kunci} kasedhiya ing pabrik kita. Minangka pabrikan lan panyedhiya ing China, kita nawakake {kata kunci} canggih kanthi kualitas apik kanggo grosir. Yen sampeyan pengin tuku, hubungi kita kanggo dhaptar rega lan bakal dikirimi kuotasi.