Seng-Oksida
Dye Penengah
Pewarna Asam

Milestone Industrial Co., Ltd.

MILESTONE INDUSTRIAL CO., LTD (Singkatan minangka MST) minangka pabrikan profesional sing spesialisasine produksi lan penjualan produk kimia. Produk utama kalebu Zinc oxide, Sulfanilic acid, Sodium sulfanilate, Sulfur dyes, Direct dyes, Acid dyes, lsp.

MST fokus ing produksi lan penjualan produk kimia luwih saka 30 taun. Kita wis kerja sama karo Universitas Tsinghua lan entuk asil pinunjul ing produksi lan aplikasi seng oksida.

MST nduweni sertifikasi otentikasi sistem manajemen mutu ISO 9001, sertifikasi otentikasi sistem manajemen lingkungan ISO 14001.